© 2019 by team RSVP

PARTNERS

Team V Architectuur is Amsterdams architectenbureau dat zich onderscheidt in een integrale werkwijze en een bijzondere expertise in complexe projecten, zoals stations, overheidsgebouwen en renovaties. Tot de meest bekende werken behoren het hoofdkantoor van a.s.r. in Utrecht (winnaar Nederlandse Bouwprijs 2017), de nieuwbouw en renovatie van het Gelders Provinciehuis in Arnhem en de houten woontoren HAUT te Amsterdam. De eigenheid en kracht van Team V schuilt in de precisie van de oplossing. De architectuur is trefzeker en geraffineerd, robuust en functioneel, expressief en oorspronkelijk.

www.teamv.nl

info@teamv.nl

Tel: 020 344 95 00

Wat ons interesseert, is het waarmaken van ambities en deze in overeenstemming brengen met het beschikbare budget. Daarom bestaat ons werk ook uit regisseren; de schakel vormen tussen de opdrachtgever, de gebruikers, de architect, het projectmanagement en de overige adviseurs. En omdat we dat als Van Rossum al heel lang doen, zijn we behoorlijk bedreven in het organiseren van integrale oplossingen. Om tot een optimaal resultaat te komen, moeten we als constructeurs kennis hebben van alle bouwdisciplines. Alleen zo zijn we in staat uiterst scherp te construeren en maken we het mogelijk dat er creatief ontworpen kan worden. We noemen dat zelf ‘economisch construeren’, het in de beginfase al neerzetten van een helder economisch constructief concept dat de realiseerbaarheid van een project garandeert.

www.vanrossumbv.nl

amsterdam@vanrossumbv.nl

Tel: 020 615 37 11

Valstar Simonis is al sinds 1948 een onafhankelijk Nederlands advies- en ingenieursbureau op het gebied van duurzaamheid, comfort en veiligheid in gebouwen. Met ons enthousiaste team van adviseurs en ingenieurs leveren wij vanuit vijf vestigingen in Nederland bij ieder project weer maatwerk. Wij adviseren en ontwerpen de benodigde technische installaties vanuit de disciplines Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde en Meet- en Regeltechniek. Aangevuld met expertise op het gebied van brandveiligheid, transport, beheer en onderhoud, ICT en energie en duurzame ontwikkeling.

 

www.valstar-simonis.nl

info@valstar-simonis.nl

Tel: 070 307 22 22

De Peutz Group is een groep van onafhankelijke bureaus van raadgevende ingenieurs op het gebied van akoestiek, lawaaibeheersing, bouwfysica, milieutechnologie en geveltechniek. Deze bureaus profileren zich door de hoge kwaliteit van het advieswerk, mede dankzij toepassing van geavanceerde meet- en rekentechnieken. Het bedrijf is sterk vertegenwoordigd in de utiliteitsbouw en industrie en stelt zich tot doel bij te dragen aan een optimale kwaliteit van projecten, waarbij het initiëren en participeren aan innovatieve technieken een voorbeeldfunctie kan vervullen voor de gehele sector.

 

www.peutz.nl

www.peutz.nl/contact

Tel: 079 347 03 47